Informatie

Wil je meer informatie?

  • Bijv. Trainer / Coach / TC-lid / Bestuurslid

Creëer je eigen trainingen en oefenstof

Met de online Hockey Academie kun je zelf trainingen – en oefeningen maken en aanpassen, dankzij de handige tekentool. Ook kun je de meer dan 1.300 oefeningen die in de database staan zelf bewerken.

Leerlijn met 64 volledig uitgewerkte trainingen per seizoen

Van F-jeugd t/m A-jeugd staat er per seizoen een volledig uitgewerkte leerlijn in de Hockey Academie clubaccount. Verdeeld in 4 perioden van 8 weken, 2 trainingen per week. Uiteraard kun je deze trainingen -en oefeningen naar eigen wens aanpassen, waardoor je ook je eigen leerlijn kunt ontwikkelen.

Voor de keepers van iedere leeftijdscategorie is er ook een leerlijn aanwezig, net als voor het zaalhockey.

Meer dan 1300 oefeningen

In de Hockey Academie zijn meer dan 1300 oefeningen te vinden (en hier komen er wekelijks meer bij). Allemaal makkelijk gerangschikt naar soort, doelgroep en doelstelling. Deze oefeningen kun je los bekijken en in trainingen plaatsen. Je kunt deze ook zelf aanpassen of toevoegen aan leerlijn-trainingen. Elke oefening bevat tekst met uitleg en aandachtspunten, een tekening, een animatie – en indien van toepassing ook de technieken in beeld.

Meer dan 220 technieken in beeld

Alle technieken zijn prachtig in beeld gebracht. Uitgevoerd door topspelers als Jeroen Hertzberger, Billy Bakker, Mirco Pruijser, Kitty van Male etc. Je kunt deze technieken los bekijken, maar deze zijn ook gekoppeld aan de oefeningen waar de desbetreffende techniek(en) in voorkomen.

Speler-Volg-Systeem

Met het spelervolgsysteem in het clubaccount kun je zelf bepalen hoe je de spelers wilt volgen. Met zelf samen te stellen evaluatieformulieren, testen en/of wedstrijdformulieren kun je de spelers beoordelen en dit in een rapportagevorm naar wens bekijken. Uiteraard hebben wij een uitgebreid overzicht toegevoegd van beoordelingspunten, die je kunt aanpassen en invoegen.

Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie?

  • Bijv. Trainer / Coach / TC-lid / Bestuurslid